BebiCol sa cinkom

Probiotske kapi BebiCol® sa cinkom se preporučuju već od prvog dana rođenja:

  • kod novorođenčadi, odojčadi i dece za regulaciju crevne mikroflore
  • za sprečavanje i tretman alergija i atopijskog dermatitisa
  • za jačanje imuniteta
  • za smanjenje težine i samog trajanja dijareje

Posebno se preporučuje kod dece na produženom bolničkom lečenju pod povećanim rizikom od nastanka bolničkih infekcija, kao i kod dece iz kolektiva (jaslice, vrtić, škola) koja su sklona čestim ponavljanim disajnim i stomačnim infekcijama.

BebiCol® sa cinkom sadrži najbolje ispitanu probiotsku kulturu na svetu Lactobacillus rhamnosus GG u dokazano efikasnoj dozi od 10 milijardi. Dodatno probiotske kapi BebiCol® sa cinkom sadrže vitamin D3 i cink. Svetska zdravstvena organizacija i UNICEF preporučuju Cink kao sastavni deo tretmana za rešavanje problema dijareje. Vitamin D3 se prema smernicama Evropskog društva pedijatara, gastroenterologa, hepatologa i nutricionista preporučuje svim bebama od rođenja pa do navršene prve godine života.

Način upotrebe za novorođenčad, odojčad i decu:

  • 14 kapi jednom dnevno.

Pre upotrebe obavezno promućkati. Opalescentan (zamućen) izgled kapi nakon mućkanja je uobičajen i očekivan. Najbolje je uzeti kapi samostalno na kašičici. Kapi se mogu pomešati sa hranom ili napicima i tako popiti. Pipeta ne treba da se upotrebljava za mešanje BebiCol® kapi sa drugom tečnošću ili hranom.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 12071/2018 od 06.02.2018.

Efikasan, Bezbedan, Proveren.

Još uvek niste poručili BebiCol®?

Top